Egészségügy 2018. május 18. 13:30

Egyre többen utaznak a kórházjárattal

Egyre többen utaznak a kórházjárattal
Az idő igazolni látszik a május 2-án indult, Félegyházát a kecskeméti megyei kórházzal közvetlenül összekötő buszjárat létjogosultságát. A betegek hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken vehetik igénybe a szolgáltatást, amelyre az önkormányzat a Szalai Busz Kft.-vel kötött szerződést.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy mind többen választják az orvosi vizsgálathoz, beteglátogatáshoz ezt a közlekedési módot. A kisbusz a jelzett napokon 7.10-kor indul a Csanyi úti szociális otthontól, és a Hattyúházat (7.15), a Petőfi lakótelepet (7.20) és az Aranyhegyi lakótelep távolsági buszmegállóját (7.30) érintve viszi el utasait a megyei kórházhoz, és délután 3 órakor indul vissza. A járat ingyenes igénybevételének feltétele orvosi beutaló, vagy kezelési lap. A beteggel plusz egy fő kísérő is térí- tésmentesen utazhat.

Fontos, hogy az önálló közlekedésre nem képes betegekkel legyen kísérő! További információért keressék az önkormányzat városüzemeltetési osztályát a 76/562-048-as telefonszámon, vagy a [email protected] email címen. Az aktuális menetrendről a https://kiskunfelegyhaza.hu/kozlekedes oldalon érdemes tájékozódni!




 

Kövessen minket a Facebookon is!