Helyi hírek 2018. május 16. 17:30

Jótékonysági tetoválófesztiválnak ad otthont Félegyháza

Képgaléria
Jótékonysági tetoválófesztiválnak ad otthont Félegyháza
Az I. Southern Tattoo Fest-ről, azaz az első félegyházi tetoválófesztiválról tartottak sajtótájékoztatót a Rocktárban május 15-én, kedden. Az október 20-ára tervezett rendezvényből befolyó összeget jótékonysági célra fordítják: a Szegedi Gyermekklinika Onkológiai Osztályának ajánlják fel – jelentették be a szervezők.

Mint elmondták, dr. Bartyik Katalin osztályvezető és dr. Kovács Dénes, a Reménysugár Szeged Alapítvány kuratóriumi elnöke nagy örömmel fogadták a megkeresést. Az onkológia osztály Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megye rosszindulatú daganatos és vérképzőszervi betegeit látja el, más hematológiai betegségek – mint például a vérzékenység, anémia, trombózis – mellett.

A sajtótájékoztatón a három főszervező: Ónodi Árpád, a Rocktár vezetője, Papp Anett, a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány elnöke, és Kertész-Farkas János, a Hellwolf Tattoo szalon tulajdonosa foglalta össze a részleteket. Elmondták egyebek mellett, hogy a fesztiválon nem csak fellép Ganxta Zolee és a Kartel, de a zenekart vezető Zana Zoltán a díjak kiosztásában, a zsűrizésben és a konferálásban is részt vesz.

A meglévő tetoválások szépségversenyén túl megmérettetnek az eseményen készülő tetoválások is, a gyerekek pedig műbőrökön próbálhatják ki tetováló tehetségüket.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!