Program 2018. május 23. 11:30

Ismét Félegyházán koncertezik Bagdi Bella

Ismét Félegyházán koncertezik Bagdi Bella
Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban koncertezik június 7-én, csütörtökön 18 órától Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő, a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke. Ő indította el azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, amely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a pozitív hatásait az ELTE PPK tudományosan is igazolta, együttműködve Prof. dr. Bagdy Emőkével és Prof. Oláh Attilával.

Fotó: life.hu

A programot már négy nyelvre lefordították, 2017-ben elnyerte a Civil Díjat a legnagyobb hatású projekt kategóriájában. Városunkban már több általános és középiskola csatalakozott a Boldogságóra-programhoz, a 2018-2019-es évadban pedig már óvodákkal is bővül a boldogságórát tartó intézmények száma. Bella küldetése, hogy saját tapasztalatait és tudását megosztva másokkal, megkönnyítse az emberek lelki életét.

Ezen az estén olyan gondolatokat és eszközöket kaphatunk, amelyek segítenek, hogy elengedjük a régit, készen álljunk a legjobbra és képesek legyünk elindulni az úton. Legyünk részesei Bagdi Bella Lépj tovább! életépítő és önfejlesztő előadás-gyakorlat-koncertest élményeinek!

Grófné Czere Anikó
Boldogságprogram klubkoordinátor



 

Kövessen minket a Facebookon is!