Helyi hírek 2018. május 29. 11:30

Körkérdés: Hogyan érezték magukat a Városalapítók Hetén?

Képgaléria
Körkérdés: Hogyan érezték magukat a Városalapítók Hetén?
Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is érdekes, színes programokkal várták az itt élőket a Városlapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztiválon. Minden rendezvényt nagy érdeklődés övezett, a gyermeknek szóló, illetve a felnőtt programok korosztálytól függetlenül hasznos kikapcsolódást nyújtottak.

Pállné Dakó Eszter (38)

Közösségépítő ereje van, az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek. Nagyon jó, hogy minden generáció megtalálhatta a neki való szórakozást. Amire jutott időnk, arra kijöttünk, minden évben részt veszünk a Városalapítók Hete eseményein. A családbarát programok sok embert kivonzottak a főtérre, ez mindenképpen hasznos.

 

Kovács Nándor (42), Kovács Zsófia (7), Kovács Boglárka (5)

A közös dodzsemezés, az ugrálóvár és az egyéb játékok mellett a lányaim nagyon élvezték a gyermekkoncerteket, család eseményként élték meg a fesztivált. Minden korosztály megtalálta az érdeklődésének megfelelő programokat, amiket jó hangulat és nagy érdeklődés övezett. A bajuszfesztivál számomra az egyik legérdekesebbnek számított, megtanultam a bajusz pödrését és lehetőségem nyílt egy borbély kezei közé kerülni.

 

Csuka Nóra (32)

Idén egy kicsivel kevesebb programra jutottunk el, nem a városban élünk, ezért csak a késő délutáni és esti eseményeket követtük nyomon. A koncertek nagyon jók voltak, az időjárásra sem lehetett panasz. A gyermekem is jól érezte magát, szükség van az ilyen rendezvényekre a városban, a libafesztivál mellett a Városalapítók Hete mozgatja meg leginkább az itt lakókat.

 

Tarjányi Krisztina (37)

Szükségesek ezek a programok a város lakosságának, kicsit összehozza az embereket, ki tudnak kapcsolódni, illetve akadnak olyanok is, akik csak ilyenkor mozdulnak ki, kicsit megpezsdül az élet. Sok ismerőssel összefuthatunk, a programokat úgy alakították ki, hogy nemcsak egy réteget vonzottak, több korosztály számára is élvezetesek voltak.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!