Helyi hírek 2018. június 4. 10:30

Félegyházán sportolt a megye

Képgaléria
Félegyházán sportolt a megye
Csányi József polgármester szerint minden idők egyik legsikeresebb köztisztviselői sportnapját rendezték meg június 1-jén, pénteken Kiskunfélegyházán.

– Városunknak jutott a megtiszteltetés, hogy helyet adhattunk az idei eseménynek, ahol 16 település 28 önkormányzati, polgármesteri, járási hivatala képviseltette magát köztisztviselőivel. Nagyon készültünk a mintegy ezer vendég fogadására, arra törekedve, hogy a megyei köztisztviselői állomány jó hírét vigye Félegyházának. Elégedetten, varázslatos nappal gazdagodva távoztak vendégeink, mi pedig ez alkalommal is számos pozitív visszajelzést kaptunk a városról. Öröm és büszkeség töltött el a dicsérő, elismerő szavak hallatán – mondta el a polgármester.

A pénteki nap eseményei három helyszínen zajlottak. A kispályás labdarúgást, pétanque-ot, íjászatot, lengőtekét, streetball-t, futást, teniszt és a főzőversenyt a Honvéd sportpályán tartották, a horgászatot a záportározónál, az aszteliteniszt pedig a Platán iskolában. A különböző számokban körülbelül 700 induló volt, a rendezvényen összesen ezren vettek részt.

Az időjárás igazán kegyes volt a sportolókhoz, a kellemes időben mindenki jókedvűen tölthette el a napot. A rendezvény lebonyolításában helyi testnevelő tanárok, a félegyházi hivatal dolgozói, a KVI munkatársai és a közfoglalkoztatott munkatársak nyújtottak segítséget. A polgármester külön köszönetet mondott Bajzák Andreának és Lénárt Józsefnek a több hónapos szervezői munkáért.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton

 

Kövessen minket a Facebookon is!