Sport 2018. június 6. 08:30

Félegyháziak a nemzetközi K1 versenyen

Félegyháziak a nemzetközi K1 versenyen
Június 2-án rendezték meg a Flex Superfights League nemzetközi K1versenyt, amelyen a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület (KHSE) két tehetséges tagja is részt vett a Kemecsei Bálint mester és Kispál Balázs által szervezett megmérettetésen.

Fotó: KHSE Facebook-oldala

Kármen Gujka holland nemzetközi bajnokkal küzdött meg és a harmadik menet után extra menetben szerezte meg a győzelmet. A fiatal versenyző ismét megmutatta, hogy mekkora benne a győzni akarás, hiszen élete második meccsén aratott győzelmet egy nála sokkal tapasztaltabb versenyző felett.

Farkas Zsolt négy mérkőzésen a több mint tíz éve profi meccseken résztvevő szerb bajnokkal lépett ringbe. Zsolti az első menetben nagyon jól érezte a távolságot és szépen valaszolt a kemény támadásokra. A szerb harcos a második menetben érezve Zsolti taktikáját, váltott és belharcba próbálta törni a félegyházi hacos lendületét. A második menetben egy orra mért támadás miatt a KHSE fiataljának fel kellett adnia a mérkőzést. Mindkét versenyző emberfeletti teljesítményt nyújtott a meccsen, illetve az azt megelőző 2 hónapos felkészülésben.




 

Kövessen minket a Facebookon is!