Helyi hírek 2018. június 6. 15:00

Kiskunfélegyházi és Kiskunmajsai Járási Foglalkoztatási Paktum

Kiskunfélegyházi és Kiskunmajsai Járási Foglalkoztatási Paktum
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-5.1.2-16 azonosítószámú „Helyi foglalkoztatási együttműködések” című felhívásra. A projekt keretében 421.61 millió forint vissza nem térítendő európai uniós forrás áll rendelkezésre Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa járások településein a foglalkoztatás-növelést célzó foglalkoztatási együttműködések, partnerségek, paktumok létrehozására és a paktumok képzési és foglalkoztatási programjainak megvalósítására. A projektet Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal (BKMKH), a Kiskunmajsai Többcélú Kistérségi Társulás és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által létrehozott Konzorcium valósítja meg.

A projekt az érintett járások gazdasági szereplőinek igényeit felmérve, célirányos képzésekkel, támogatott foglalkoztatással szeretné kielégíteni a gazdasági szereplők munkaerőigényét.

A projekt a Széchenyi 2020 keretében európai uniós támogatással valósul meg.

A projekt nyitórendezvénye június 12-én, kedden 10 órakor lesz a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal dísztermében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.




 

Kövessen minket a Facebookon is!