Helyi hírek 2018. június 14. 16:00

Körkérdés: Mivel tölti a nyarat?

Képgaléria
Körkérdés: Mivel tölti a nyarat?
Van aki kertészkedéssel, más szünidei diákmunkával tölti a nyári hónapokat. Kikapcsolódásra, nyaralásra mindenki próbál időt szakítani, a vakáció, a jó idő a családi, baráti programokhoz is remek alkalmat kínál.

Kurucz Zsuzsanna (18)

- Külterületen lakom a párommal, így mindig akad tennivaló. A nyarat diákmunkával, valamint kertészkedéssel töltöm, emellett persze a pihenésre és a kikapcsolódásra is jut időt. A hobbimnak is hódolok ilyenkor, a jó idő beköszöntével eljárok autóstalálkozókra. Próbálom hasznosan kihasználni a nyár adta lehetőségeket.

 

Tarnóczki Nikoletta (34)

- Nagycsaládos anyukaként ilyenkor itthon vannak velem a gyerekek. A nagyobbik leány már iskolás, számára a szünidő is elkezdődik. A három kislányommal és a párommal közösen programokat szervezünk, napközben játszóterezünk, strandolunk, kerékpározunk. A nyaralásra is jut idő, a terveink szerint Magyarországon kapcsolódunk ki néhány napot. Szerencsére mindent meg tudunk oldani, a szabadtéri programokat preferáljuk.

 

Suki Zoltánné (64)

- A kikapcsolódás ezen a nyáron kicsit háttérbe szorul. Építkezek, házat újítok fel, amit rendbe kell hozni őszig. A gyerekek kedvéért azért néhány napos kirándulás belefér, amit a Tiszaparton szervezünk. Emellett a gyermekek sportolással, focival töltik a szünidőt.

 

Rácz Vivien (18)

- Jelenleg a szóbeli érettségire készülök, ezt követően a barátnőkkel úgy terveztük, hogy kikapcsolódás gyanánt ellátogatunk egy-két zenei fesztiválra. Emellett az unokahúgomra is vigyázok, a nyár nagy részét vele töltöm, de azért diákmunkát is vállaltam. Mozgalmasnak ígérkezik ez a nyár. Kikapcsolódás, család és munka is helyet kap ezekben a hónapokban. 

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!