Helyi hírek 2018. június 14. 10:00

Családi nap a Váradi tanyán

Képgaléria
Családi nap a Váradi tanyán
Május 27-én immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Kiskunfélegyháza területének nevelőszülői hálózata Családi Napját Jászszentlászlón, a Váradi tanyán 14 nevelőcsalád, valamint 60 gyermek számára. A vendéglátók, Váradi Márk, és édesanyja Váradi Andrásné Katika, ő maguk is nevelőszülők. A két család összesen 14 gyermeknek nyújt biztonságos, szerető otthont.

A „kis” vendégeket, akik gyermekvédelmi gondoskodásban állnak, valamint nevelőcsaládjaikat nagy szeretettel és számtalan programmal várták. Lehetőség nyílt sorversenyekre, állatsimogatóra, karkötőkészítésre. Az ebédet a nevelőszülők hatalmas bográcsokban készítették a sorversenyben megéhezett gyermekeknek. A délután folyamán kicsik és nagyok futballoztak, trambulinoztak, csúszdáztak, pingpongoztak, lovagoltak, majd vízibombákkal hűsítették egymást.

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, valamint Katika édességgel, jégkrémmel, apró játékokkal és családonként egy-egy labda ajándékozásával csalt mosolyt a gyermekek arcára.

Egész napos zene, sok-sok kacaj, jó hangulat, kötetlen beszélgetések, kapcsolatok szorosabbá válására, egy igazi, összetartó közösség kovácsolására adott lehetőséget ez a nap.
 

Kövessen minket a Facebookon is!