Sport 2018. június 18. 09:00

Jól állják a pofonokat

Képgaléria
Jól állják a pofonokat
Mozgalmasan telik a nyár a Hideg László Boksz Egyesület tagjai számára, a félegyházi ökölvívók legutóbb Hódmezővásárhelyen szerepeltek nemzetközi pofon partin. A felhozó mérkőzések jó alkalmat szolgáltak a fiatal bokszolók bemutatkozására, az egyesület népszerűsítésére, megismertetésére - mondta el Hideg László, a klub vezetője.

Játékos edzésekkel telik a nyár a Darvas Iskolában a Hideg László Boksz Egyesület tagjainak. Az erőnléti és a technikai gyakorlatokat kicsik és nagyok egyaránt nagy lelkesedéssel végzik. A legkisebbek júniusban Hódmezővásárhelyen léptek szorítóba, a bemutatkozó meccsel kapcsolatos élményeket Vidács Hajnal (10), Török Leon (10) és Vidács Bence (12) mesélte el.

- Az elején kicsit izgultunk, de hamar leküzdöttük a lámpalázat, nagy élmény volt számunkra a szereplés. Egy-egy aranyérmet, valamint oklevelet kaptunk. A versenyek mellet az edzéseket is szeretjük, kicsit fárasztóak ugyan, de sokat játszhatunk, mozoghatunk.

A nyár folyamán több versenyen vesznek részt az egyesület bokszoló, legközelebb június 30-án a Madár Akadémia meghívására Budapestre látogatnak. Hideg László hozzátette, a lehetőségeikhez képest minden versenyen elindulnak, a felkészülést ősztől a korosztályos magyar bajnokságok követik majd.

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!