Sport 2018. június 22. 09:00

Kosártábor kisiskolásoknak

Képgaléria
Kosártábor kisiskolásoknak
Ebben az esztendőben is nagy sikerrel ért véget a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárlabda tábora, amit június 18-a és 22-e között rendeztek meg. Elsősorban a kisiskolásokat várták, a tréningeket a sportiskola szakmai edzői stábja felügyelte, koordinálta. Idén több mint 60 gyermek vett részt a foglalkozásokon, a 2006 után született diákok elsősorban a kosárlabdázás alapjait gyakorolták.

A tábornak az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Constantinum Sportcentrum adott otthont. A játékos, ügyességi feladatokat délelőttönként tudásszint szerinti csoportokban gyakorolták, sajátították el a gyermekek. A sportiskola igazolt játékosai mellett akadtak kezdő fiatalok, akik a tábor során ismerkedtek meg a szabályokkal és a sportággal.

A legkisebbek rendkívül fogékonyak a testmozgásra, sportolásra, amit a szünidei tábor során kamatoztathattak. Közösségben hasznosan tölthették el az időt. A kosárlabda egyre népszerűbb a városunkban, amit a magas részvételi arány is bizonyított. Természetesen nem csak a kosárlabdázásról szólt a tábor, a délutáni programok során jutott idő egy kis kikapcsolódásra, szabadabb foglalkozásra.

A szervezők a tábor megvalósításában nyújtott segítségért köszönetet mondtak a Kulacs Vendéglőnek és a Félegyházi Pékségnek.

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!