Helyi hírek 2018. július 24. 18:00

A félegyháziak pénzt is hajlandóak áldozni a kórház fejlődéséért

Képgaléria
A félegyháziak pénzt is hajlandóak áldozni a kórház fejlődéséért
Az „Egészségért Közalapítvány a Kórházért” által meghirdetett jótékonysági liciten sportrelikviák kerültek kalapács alá. A licitre sokan bejelentkeztek, és összesen 177 ezer forint gyűlt össze. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapat labdáját – amelyet névjegyükkel is elláttak a játékosok, és dr. Körtvélyessy András főigazgató-helyettes ajánlott fel – a jövőben a Tiszabusz Plusz Kft. őrizheti. Július 24-én, a városi kórházban megrendezett kis ünnepségen dr. Réczi László birkózó világbajnokunk személyesen adta át dr. Horváth Sándornak, az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatójának azt a serleget, amelyet a világverseny megnyerését követően Kecskeméti Sportfelügyelőségtől kapott eredménye elismeréseként.

Dr. Horváth Sándor a licitálással kapcsolatosan elmondta, hogy a félegyházi kórház megérdemli a figyelmet és támogatást. Dr. Réczi László kupája méltó helyre talált az Integrál Zrt-nél. A legmegbecsültebb kupák és emléktárgyak között fogják őrizni.

A főigazgató-helyettes arról szólt, hogy ez volt az első alkalom a kórház életében, hogy próbára tegyék a támogatói akaratot. A premier jól sikerült. 177 ezer forint gyűlt össze, amelyből új ágyak kerülhetnek a kórházi osztályokra. A tapasztalatok alapján már megszületett az elhatározás, miszerint folytatják az ilyen típusú akciókat, mert bebizonyosodott, hogy a város figyelemmel kíséri az intézmény sorsát, és sokan pénzt is hajlandóak áldozni fejlődéséért – tette hozzá dr. Körtvélyessy András.  

s. r.
 

Kövessen minket a Facebookon is!