Sport 2018. augusztus 6. 09:00

Több, mint 50 gyermek rúgta a bőrt

Képgaléria
Több, mint 50 gyermek rúgta a bőrt
Az előző év sikerén felbuzdulva második alkalommal szervezett nyári labdarúgó sporttábort a Félegyházi Térségi Sportiskola. A július 30-a és augusztus 3-a között megtartott foglalkozásokon 56 fiatal vett részt négy korcsoportban. A Honvéd Sporttelepen elméleti és játékos gyakorlatok keretében fejlesztették a gyermekeket, a foglalkozásokra elsősorban az általános iskolásokat várták.

A 7 és 13 év közötti gyermekeknek négy korcsoportban (U7, U9, U11, U13) vezényeltek edzéseket. A legkisebbeket Síber Rita táborvezető, valamint Síber Julián, az U9-es korcsoportot Síber Mátyás és Marja Imre, az U11-et Gerecs Attila és Abonyi Péter, míg az U13-at Nádasdi Péter és Síber Nikola irányította. Az idei tábor az előző évhez hasonlóan sikeresen alakult, a rekkenő hőség ellenére sok gyermek vett részt a foglalkozásokon - mondta el Síber Rita táborvezető.  

- A játékos gyakorlatok mellett az elméleti képzés ugyancsak része volt a programnak, jutott idő lábtengóra és egy mini bajnokság lebonyolítására is. A legkisebbek még csak ismerkednek a labdarúgás szabályaival, de többségében a sportiskola igazolt játékosai vettek részt az egyhetes táborban.

A gyermekek aktív sportolással a szabadban tölthették el az időt, a tábor emellett a korosztályos bajnokságokra való felkészülést is segítette.

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!