Sport 2018. augusztus 2. 17:30

Hétvégén kezdődik a KHTK 2018/2019-es szezonja

Hétvégén kezdődik a KHTK 2018/2019-es szezonja
Kemény és eredményes felkészülésen van túl megyei I. osztályban szereplő félegyházi labdarúgócsapat. A sok új igazolással és hat edzőmeccsel tarkított holtszezon során Koncz Zsolt vezetőedző és segítője, Zs. Juhász István igyekezett megtalálni a játékoskerethez leginkább alkalmazható taktikát.

Azt, hogy milyen eredménnyel jártak, az augusztus 4-én, szombaton 17 órakor kezdődő Pálmonostora - KHTK Magyar Kupa Bács-Kiskun megyei selejtező első fordulójában követheti nyomon a nagyérdemű.

A következő héten elkezdődnek a megyei I. osztály küzdelmei is. A KHTK az újonc Kelebia otthonába látogat augusztus 11-én, szombaton, ahol a szintén 17 órakor kezdődő mérkőzésen kezdhetik meg a pontgyűjtést az új szezonban.

Fontos tudni, hogy a KHTK megyei I. osztályú csapata a Honvéd-pálya felújítási munkálatai miatt az őszi idény valamennyi mérkőzését idegenben játssza. Remélhetőleg ez nem tántorítja el a szurkolókat, és idegenben is követik a csapat játékát, annak reményében, hogy jó eredményeket érnek el, a tavaszi hazai meccseken pedig egy komoly eredményért szurkolhassunk együtt a megújult Honvéd-pályán.

Kiskunfélegyházi HTK
Labdarúgó szakosztály



 

Kövessen minket a Facebookon is!