Sport 2018. augusztus 4. 19:50

Továbbjutás a Magyar Kupában

Továbbjutás a Magyar Kupában
Első tétmérkőzését játszotta a 2018/19-es szezonban a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata, amely augusztus 4-én a Pálmonostora SE vendégeként a Magyar Kupa 1. fordulójában lépett pályára. A két csapat közötti osztálybeli és erőségbeli különbség ellenére fordulatosan alakult a mérkőzés. A KHTK ugyan a csapat új igazolása, Gajdacsi Mátyás duplájával az első félidőben kétgólos előnybe került, de a Pálmonostora SE a rutinos Nagy Lajos vezérletével a második játékrész elején kiegyenlített. 2-2-őt követően a hajrát jobban bírták az esélyesebb félegyháziak, előbb Csurka Ádám, majd pedig Marsa Levente, Koncz Miklós és Szabó Tamás is betalált, fölényessé téve a győzelmet. A KHTK sikerrel kezdte a szezont, így bizakodva várhatja a megyei I. osztályú bajnokság nyitányát.

Magyar Kupa 1. ford. 08. 04.

Pálmonostora SE – Kiskunfélegyházi HTK 2-6 (0-2)

Gólszerzők: Nagy Lajos 48. p., Nagy Ádám 50. p., ill. Gajdacsi Mátyás 26. p., 32. p., Csurka Ádám 65. p., Marsa Levente 76. p., Koncz Miklós 87. p., Szabó Tamás 89. p.,

 

Edzői értékelés: Koncz Zsolt, KHTK vezetőedző:

- Jó mérkőzést játszottunk a Pálmonostora otthonában. Sajnálom, hogy szünet után két elkerülhető gólt kaptunk. Célunkat elértük, tovább jutottunk a Magyar Kupa következő fordulójába.

 

Kép: Arhív

Nyilatkozat: Varga Ferenc 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!