Kultúra 2014. július 26. 14:06

Még nem késő elindulni a III. Tősfesztiválra

Képgaléria
Még nem késő elindulni a III. Tősfesztiválra
A hangulatra és a jó időre ezúttal sem lehetett panasz a III. Tősfeszt július 25-ei első napján. A fesztivált a Plain-Rock Egyesület szervezésében idén is a Tősfürdő területén tartják meg, így akinek a zenehallgatás mellett a csobbanáshoz is kedve van, az mindkettőt megteheti.

Az első napon Tátrai Tibor - Magyar Atom számított az fesztivál egyik főzenekarának. Tátrai Tiborért láthatóan sokan aggódtak, hiszen a május végi nyaktörő sérülése ellenére újra színpadra állt. A produkción nem látszott meg, hogy Tátrainak rövid ideig a kezei is le voltak bénulva, csupán a nyakmerevítő viselése emlékeztetett mindenki arra, hogy egy rossz lépés hova vezethet...


A többiekről szót ejtve, fellépett még Pély Barna a B The First nevű bandával, amely csupán 2011-ben alakult és ebben az évben a második lemezét jelentette meg.

A koncert Tátraiékhoz hasonlóan színvonalasra sikerült, csakúgy mint később az Akeláé, mellyel már az éjfél utáni keményebb zenei vonal vette kezdetét.

Ma, július 26-án 17 órától a Láma Dalai várja a fesztiválozókat, őket a teljesség igénye nélkül Ganxsta Zolee és a Kartel, a Don Gatto és még sok más egyéb dolog követi. 

Fotók: Kiss Czakó Imre 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!