Helyi hírek 2018. szeptember 4. 16:00

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál alatt

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál alatt
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a lakosságot, gépjárművezetőket, hogy a XX. Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényei miatt szeptember 5-e és szeptember 9-e között a következő lezárásokra kerül sor:

Szeptember 5-én, szerdán 20 órától szeptember 9-én vasárnap 14 óráig tilos lesz a parkolás: a DM melletti macskaköves útszakaszon, a Kazinczy utca torkolatánál, a Mártírok útja torkolatánál és a Zrínyi utca torkolatánál a Kossuth Lajos utca felől.

Szeptember 6-án, csütörtökön 8 órától az alábbi útszakaszokat zárják le szeptember 9-én vasárnap 14 óráig: Kossuth Lajos utcát a városházától a Lónyai utcáig, a DM melletti macskaköves útszakaszt, a Kazinczy utca torkolatát, a Mártírok útja torkolatát, és a Zrínyi utca torkolatát.

Szeptember 7-én, pénteken 23 órától szeptember 9-én 14 óráig lezárják a Kazinczy utca a Könyök utca közti szakaszt.

Szeptember 7-én, pénteken 23 órától szeptember 8-án 23 óráig lezárják a Korona utca teljes szakaszát.

Szeptember 8-án, szombaton 10 órától 12 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcát a Lónyai utca és a Marosvásárhelyi utca közti szakaszon a Ludas Matyi futóverseny miatt.

Szeptember 8-án, szombaton szintén lezárják a Kossuth utcát a Vasútállomástól a Lónyai utcáig.


Kérik a gépjárművezetőket, hogy a forgalomkorlátozásokat vegyék figyelembe és annak megfelelően közlekedjenek, illetve válasszák meg útvonalukat.


 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!