Helyi hírek 2018. szeptember 27. 13:00

Közügyek, kérdések, javaslatok Lezsák Sándor fogadóóráján

Képgaléria
Közügyek, kérdések, javaslatok Lezsák Sándor fogadóóráján
Képviselői fogadóórát tartott Lezsák Sándor a kiskunfélegyházi Aranyhegyen, az egykori kis-kecskeméti iskola épületében szeptember 26-án, szerdán.

A mintegy két órás fogadóórán Kiskunfélegyháza mellett Fülöpjakabról, Kömpöcről, Csólyospálosról és Orgoványról is érkeztek lakosok, akik a négyszemközti beszélgetés során személyes problémákkal, közéleti ügyekkel, javaslatokkal keresték fel a képviselőt, és kérték közreműködését felvázolt ügyeik megoldásában.

Horváth Gábor, a körzet önkormányzati képviselője bemutatta Lezsák Sándornak a kis-kecskeméti iskola fejlesztési koncepcióját, közösségi térré alakításának tervét, valamint áttekintették Aranyhegy fejlesztési lehetőségeit is.

A fogadóórát követően Lezsák Sándor elmondta: a választókerület polgármesteri hivatalai mellett gyakran tart fogadóórát a települések külterületi részein is – most Aranyhegyen –, ezzel érzékeltetve, hogy a tanyán, külterületi tanyaközpontokban lakók véleménye, gondjai, javaslatai ugyanolyan fontosak úgy számára, mint az adott település, a választókerület és hazánk döntéshozói számára is.
 

Kövessen minket a Facebookon is!