Helyi hírek 2018. szeptember 30. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 26. vasárnap - 2018. szeptember 30.

1. Hétfőn Lisieux-i Szent Teréz emléknapja, kedden a Szent Őrzőangyalok emléknapja, csütörtökön pedig Assisi Szent Ferenc emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Október 4-én, csütörtökön elsőcsütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

5. Október 5-én, pénteken elsőpéntek lesz, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

6. Ugyancsak pénteken este 8 és 9 óra között engesztelő imaóra lesz a kitett Oltáriszentség előtt a kápolnában, amelyre szeretettel hívják mindazokat, akik szeretnének bekapcsolódni Jézus Szentséges Szívének engesztelésébe.

7. Októbertől, az esti szentmisék ½ 6-kor kezdődnek. A Kalmár kápolnában október 7-étől, jövő vasárnaptól délután 4 órakor lesz a szentmise.

8. Októberben, hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

9. Ugyancsak októberben, elindítják a bérmálásra felkészítő ifjúsági hittant. Csütörtök esténként ½ 7-re várják a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni.

10. Október 7-én, jövő vasárnap az esti, ½ 6-os mise keretében szolgáltatják ki a betegek szentségét. Kérik, hogy aki szeretné felvenni ezt a szentséget (idős kora vagy súlyos betegsége miatt), az szíveskedjen feliratkozni a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

11. Jövő vasárnap terményáldást és hálaadást tartanak. Kérik a kedves híveket, hogy a felajánlott terményeket pénteken estig vigyék be a sekrestyébe.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
 

Kövessen minket a Facebookon is!