Helyi hírek 2018. október 2. 09:30

Tordán járt a félegyházi delegáció

Képgaléria
Tordán járt a félegyházi delegáció
Második alkalommal rendezték meg idén szeptember 27. és 29. között Tordán, Kiskunfélegyháza testvértelepülésén, a mezőgazdasági fesztivált. Az esemény nagyszerű lehetőséget kínál a térségen élő termelők számára, hogy bemutassák, népszerűsítsék, értékesítsék termékeiket.

Kivételes gazdagságban vonultatták fel legszebb terményeiket, értékeiket a Tordán és környékén élők. Erre a sokszínű seregszemlére büszkén hívták testvárosaik képviselőit is a helyiek. Félegyháza mellett képviseltette magát többek között Hódmezővásárhely, Bihartorda és Torontáltorda – számolt be Balla László alpolgármester, a félegyházi küldöttség vezetője. Rajta kívül Dulity Kálmán, nyolc constantinumos diák, kísérőjük, és Kátai Tibor, a Padkaporos táncegyüttes vezetője alkotta a delegációt.

Balla László szerint nagyszerű bemutatót vittek magukkal a félegyházi gyerekek, és rendkívül jó hangulatú előadást tartott a tánckar. A minőségi produkció és a Cristian-Octavian Matei polgármesterrel folytatott egyeztetés tovább mélyítette a két város közötti kapcsolatot, amely jövőre újabb állomásokkal folytatódik.

Kövessen minket a Facebookon is!