Sport 2018. október 2. 11:00

Ezüstérmes U12-es kosarasok Szerbiában

Képgaléria
Ezüstérmes U12-es kosarasok Szerbiában
Nemzetközi tornán vett részt a Félegyházi Térségi Sportiskola U12-es (2007-ben született) fiú csapata Szabadkán szeptember végén. A házigazda KK Nika meghívásának eleget téve háromnapos tornán ragadtak labdát a fiúk. Elsőként felkészülési mérkőzést játszottak, amit kettő tétmeccs követett. A felkészülési időszakban a két héttel ezelőtti hazai rendezésű kupameccsek után már igazi bajnoki ráhangolódásnak szánták a hétvégét, amely a látottak alapján jól sikerült – számolt be Simon Zoltán edző.

Felkészülési mérkőzés

KK Nika Subotica – Félegyházi TSI 39 : 31

( 11:7, 16:6, 4:7, 8:11 )

 

Nemzetközi torna

KK Nika Subotica – Félegyházi TSI 50 : 38

( 6:17, 19:4, 8:7, 17:10 )

 

Félegyházi TSI – KK Dunav Apatin 38 : 22

( 10:9, 9:4, 8:7, 11:2 )

 

Edzői beszámoló:

- Az eredményen, illetve az ezüstérmen túl biztató volt a fiúk hozzáállása, küzdeni akarása, ahogy mindvégig jól alkalmazkodtak és átvették déli ellenfeleink játékstílusát. Hiszünk benne, hogy a befektetett munka már a hétvégén, azaz vasárnap látszódni fog az 1. bajnoki fordulóban.

Meg kell még említenünk, hogy a felkészülési mérkőzés után a felnőtt csapatunk, a Kiskunfélegyházi KC is megmérkőzött ugyan abban a csarnokban a helyi felnőtt csapattal. A gyermekeknek hatalmas élmény volt szurkolni a félegyházi példaképeiknek, akik a mérkőzés után pacsikkal köszönték meg a szurkolást.

Ezúton szeretnénk megköszönni az egyesületünk támogatását az utaztatásban, a szülők hozzájárulását, valamint a helyszínen segédkezők munkáját.

 

 

Simon Zoltán és Laczkó Róbert edzők

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!