Sport 2018. október 2. 14:00

Becsülettel küzdött a KKC

Képgaléria
Becsülettel küzdött a KKC
A jobb erőkből álló és magasabb osztályban szereplő KTE Duna Aszfalt U23 győzelmével zárult a dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 1. fordulója október elsején a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A hazai pályán szereplő Kiskunfélegyházi KC NB II-es férfi felnőtt csapata az újjáalakulást követően második tétmérkőzését játszotta NB I. B-s ellenfelével. A tudásbeli és összeszokásbeli különbség kiütközött az együttesek között, a KKC játékosai ennek ellenére az utolsó pillanatig küzdöttek a pályán.

A Gyulai Color KE legyőzését követően jóval nehezebb ellenfél várt a Kiskunfélegyházi KC NB II-es férfi felnőtt csapatára a dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 1. fordulójában. A KTE Duna Aszfalt U23-s gárdája egy osztállyal feljebb szerepel, illetve a játékosaik hosszú évek óta összeszokott csapatot alkotnak.

A mérkőzés, ahogy az várható volt a KTE Duna Aszfalt U23 fölényét hozta, a gyors játék mellé a vendégoldalon eredményesség is párosult. A KKC támadásban és védekezésben sem tudta tartani a lépést ellenfelével. A nagyszünetbeli 25-63-as vendégvezetés a későbbiek során sem csökkent, a KTE Duna Aszfalt U23 biztosan nyert.

A Kiskunfélegyházi KC NB II-es csapata a kupamérkőzéseket követően immár a bajnokságra készül, október közepén Debrecenbe látogat.

 

Értékelés:

Laczkó Róbert (vezetőedző, KKC):

- Nehéz kupamérkőzésen vagyunk túl, az erősebb ellenfelünkkel nem tudtuk felvenni a versenyt. Gyorsabbak, összeszokottabbak voltak a mai napon, nekünk még idő szükséges, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást a pályán. Támadásban és védekezésben is fejlődnünk kell, végig küzdöttünk, ez most ennyire volt elég.

 

Férfi dr. Hepp Ferenc Emlékkupa 1. ford. 2018. 10. 01.

Kiskunfélegyházi KC – KTE Duna Aszfalt U23 (NB I. B) 52-100

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!