Helyi hírek 2018. október 3. 17:00

Külföldi ösztöndíj-lehetőség tehetséges Félegyházi diákoknak

Külföldi ösztöndíj-lehetőség tehetséges Félegyházi diákoknak
Ösztöndíj-programot hoztak létre azon diákok számára, akik marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen szeretnének dolgozni. A Trendhim Scolarship segítségével minden évben támogathatnak egy vagy több hallgatót 2 ezer euróval. Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a programban, a tanulmányainak vagy a kutatásainak az e-kereskedelemhez kell kapcsolódnia.

Hogyan lehet jelentkezni?
Bárki jelentkezhet, korra és nemre való tekintet nélkül, a kikötés az, hogy az alább felsorolt öt területhez kapcsolódjon a tanulmánya:

- Divat
- Marketing
- IT
- Sales
- Szervezetfejlesztés

PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra. Elvárják, hogy a nyertesek egy rövid beszámolót írjanak majd arról, hogy az ösztöndíj hogyan segítette a tanulmányaikat, kutatásaikat.


Mire használható fel az ösztöndíj?
Az ösztöndíjat azért hozták létre, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, projekteket fedezzen. Így utazási, konferencia, étkezési költségekre vagy akár iskolai tanulmányokra is fordítható.

A jelentkezés határideje: 2018. november 1.


Jelentkezés
A jelentkezéskor meg kell indokolni, hogy az ösztöndíjat milyen célból venné igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szüksége a tervek megvalósításához. Név, cím és telefonszám megadásával november 1-jéig a [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni.


Az ösztöndíj-program weboldala:

https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!