Helyi hírek 2018. október 7. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 27. vasárnap - 2018. október 7.

1. Hétfőn Szűz Máriának, a Magyarok Nagyasszonyának főünnepe, csütörtökön pedig Szent XXIII. János pápának az emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Október 13-án, szombaton, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor, déli 12 órakor és este ½ 6-kor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

5. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

6. Októberben hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

7. A héten megkezdték a bérmálásra felkészítő ifjúsági hittant. Csütörtök esténként ½ 7-re várják a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni. Akiknek a csütörtök este nem megfelelő időpont, azok számára pénteken este ½ 7-kor is indul egy csoport.

8. Sírszenteléseket tartanak november 1-jén az Alsótemetőben, november 2-án pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

9. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
 

Kövessen minket a Facebookon is!