Helyi hírek 2018. október 16. 14:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Szerdán Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, csütörtökön pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

1. A héten a Jókai utcai Karitász bolt zárva tart.

2. Októberben hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

3. Csütörtök esténként ½ 7-től bérmálási felkészítő lesz nyolcadikos és középiskolás ifjaknak a plébánián. Akiknek a csütörtöki időpont nem megfelelő, azok számára péntek esténként ½ 7-től is indítottak egy bérmálkozós csoportot. Mindkét csoportba várják azokat a fiatalokat, akik bérmálkozni szeretnének, illetve azokat is, akik ebből a korosztályból még nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók.

4. Szeretettel biztatják azokat a felnőtteket, akik még nem voltak elsőáldozók vagy bérmálkozók, esetleg nincsenek megkeresztelve, hogy jelentkezzenek a plébánián vagy a plébánosnál, hogy számukra is lehetőség adódjon a szentségek felvételére.

5. Sírszentelések lesznek november 1-jén az Alsótemetőben, november 2-án pedig a Felsőtemetőben délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

6. Október 21-én, vasárnap a perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

7. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.




 

Kövessen minket a Facebookon is!