Helyi hírek 2018. október 18. 10:00

Rajzolj a futók pólójára!

Rajzolj a futók pólójára!
Huszonhetedik alkalommal rendezi meg a Jogging Plus sportegyesület a hagyományos jótékonysági szilveszteri futóversenyét Kiskunfélegyházán december 31-én. Mottó: “Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva az óvodás gyermekeket!" A futás bevételét ezúttal a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák javára ajánlják fel. A nevezési díjakat és a felajánlásokat 100 százalékban az óvodák sporteszközeinek bővítésére, fejlesztésére fordítják, hozzásegítve a gyermekeket a sportágak megismeréséhez és megszeretéséhez. A rendezvény fővédnöke: Csányi József polgármester, védnökei: Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a JOGGING PLUS sportegyesület rajzpályázatot hirdet: a család karácsonya – téli sportok témában. A pályázatokat öttagú szakmai zsűri bírálja, amelynek vezetője Rosta Ferenc alpolgármester. A legjobb hat pályázó kupában részesül és a rajzának lenyomata rákerül a szilveszteri futáson az első 600 nevezőnek járó ajándékpóló elejére, amelyet a Dél-100 Kft. Nagykereskedelmi Raktáráruház ajánlott fel. A legjobb 50 rajzot kiállítják, amelyeket Szilveszter napján az önkormányzat előterében lehet meg tekinteni.


Pályázat témája:

A pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek megmutatják, hogyan elevenedik meg a gyermekek számára egy család karácsonya vagy a téli sportok varázslatos, elbűvölő világa.


A rajzpályázat feltételei:

– óvodai foglalkozás keretében készített alkotásokat az óvónők által összegyűjtve óvodánként kell elküldeni a Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal (Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 1.) alpolgármesteri irodájába, Bajzák Andreának személyesen vagy postai úton. A borítékra kérik ráírni: „Szilveszteri futás rajzpályázat”

– minden köz- vagy magánóvodába járó 5-7 éves óvodás gyermek részt vehet

– alkotások technikája lehet zsírkréta, ceruza, festék, filctoll, de fontos hogy az alkotás mérete ne legyen nagyobb az A/4-es méretnél

– a pályamunka mellett szükséges információk, amit kérnek a rajz hátoldalára felírni: pályázó neve, életkora, óvoda neve, óvodai csoport neve, település

Beadási határidő: november 12., hétfő, 16 óra

Eredményhirdetés: december 31., hétfő 10 óra, Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal előtt.

Minden résztvevő emléklapot kap ajándékba, amelyeket 2019 januárjában küldenek el az óvodákba.

Bővebb információ: Csernus Krisztina intézményvezető, Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda
Email: [email protected]


 

Kövessen minket a Facebookon is!