Helyi hírek 2018. október 24. 12:00

Őszi virágvásár a város főterén

Képgaléria
Őszi virágvásár a város főterén
Őszi virágvásárt tartottak a Móra Ferenc Művelődési Központ szervezésében október 20-án, a Béke téren és a Petőfi szobor előtt. A délelőtt folyamán dísznövények színes kavalkádja fogadta az oda látogatókat. Az érdeklődők szaktanácsokat, hasznos információkat is kaphattak a termelőktől, akik nagyon szívélyesen válaszoltak a felmerült kérdésekre.

Holo Patrik az édesanyjának segített a virágok árusításában. A fiatal egyetemista Szegeden tanul kereskedelmet és marketinget, de mindig részt vesz ezen az eseményen. Patrik pályaválasztásában nagy szerepet játszott, hogy a család révén ebben az árusító közegben nőtt fel, ahol betekintést kapott a termesztésbe és az eladásba is. Leginkább a kereskedelem áll közel a szívéhez, ahol lehetősége van a vásárlókkal kapcsolatot kialakítani.

A család egyébként krizantémokat termeszt, és a legmagasabb színvonalra törekednek. Időt és pénzt nem kímélve a legszebb virágokat nevelnek. Leggyakrabban a félegyházi piacon árulnak, ahol kialakult vendégkörrel rendelkeznek.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!