Helyi hírek 2014. augusztus 2. 14:00 Forrás: bacsmegye.hu

Golfpálya épül Kecskeméten

Golfpálya épül Kecskeméten
Várhatóan szeptember 6-án helyezik el az új kecskeméti golfpálya alapkövét. Az új golfpályához szükséges területet a Bácsvíz Zrt-től bérli majd 37 hektáron a Golf Menedzsment Magyarország Kft.

A térségben máris partnereket kereső projekt kapcsán a bacsmegye.hu megkereste a terület tulajdonosi jogait gyakorló Bácsvíz Zrt.-t annak kapcsán, hogy mit tud elmondani az építendő golfcentrumról. Kérdésükre Kurdi Viktor vezérigazgató válaszolt.

A Bácsvíz Zrt. mintegy 37 hektárnyi területet ad bérbe a Golf Menedzsment Magyarország Kft. részére. A felek bérleti szerződésben rögzítették, hogy a bérlő a bérleményt golf-, tenisz- és rekreációs központ létesítésére és üzemeltetésére használja.

Ez a cél a zöldfelületnek a lakosság számára előnyös hasznosítása, emellett a Bácsvíz Zrt-nek is kedvező, a bérleti díjból származó bevétele miatt. A szerződésben minden egyéb feltétel is rögzítésre került, ami biztosítja, hogy a bérlő tevékenysége a víziközmű ellátás biztonságát, a szolgáltatás minőségét nem veszélyezteti.

 

Kövessen minket a Facebookon is!