Helyi hírek 2014. augusztus 2. 14:53

Hogyan telik a nyár?

Képgaléria
Hogyan telik a nyár?
Optimista megközelítésben a nyár harmada még ezután következik. Körkérdésünkkel arra kerestük választ: milyen volt eddig, s mi várható még? Azaz: Hogyan telik?

Éva (28) Istike (4)

Zömében munkával telt eddig is, ezután is, illetve Istike nyári szünetét kell valahogy megoldani, erre használjuk fel a szabadságot. Nyaralást az idén nem terveztünk, strandra járunk, biciklizünk, és Alpáron horgászunk.

Roberta (16)

Alaposan kipihenem az előző tanév fáradalmait, és előre rápihenek a következőre. Sokat olvasok, netezek, strandra járok, és rendszeresen sportolok is, például alkalmanként 2 kört lefutok a Honvéd pályán. Nyaralás helyett az idén kisebb kirándulásokat szerveztünk, és a hátralévő néhány napban is előfordulhat ilyesmi.

Éva (69) Máté (3,5)

A nyár az unokázásról szól. Mátéval játszóterekre járunk, sajnos némelyiken alig van játék. Sétálunk a parkokban, és mindjárt következik a palacsintasütés. Mindennap reggeltől délután 3-ig velem van, nekem ez a nyaralás. 1-2 napos kirándulásokon szeretnék részt venni, jó lenne, ha volna ilyen lehetőség.

János (46)

Nyaralás szóba sem jöhetett az idén. Szeretnénk felújítani a lakást, erre fordítjuk az időt és energiát. A városban mindennap teszünk egy sétát, vagy biciklizünk, fagyizunk és nézelődünk. Talán egy-két kirándulás – pl. az állatkertbe – vagy egy strandolás még belefér a nyárba. Patrik (15) Számítógépen szoktam játszani, anyának segítek, és futok a „lepukkant” sportpályán, vagy biciklizek. Egy hetet nyaraltam a sulival a Mátrában, és még a szakmai gyakorlatból hátravan 1 hét. Vivien (9) Játszással telik a nyár: babázással, tollaslabdázással, és nagyon szeretek olvasni is. Mindennap játszom a kutyával, és ha hagyja, akkor a macskával is, és megsimogatom a kiscsirkéket.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!