Helyi hírek 2018. október 31. 17:30

Temetői nyitvatartás és közlekedési rend az ünnepek alatt

Temetői nyitvatartás és közlekedési rend az ünnepek alatt
A kiskunfélegyházi temetők november 1-jétől 4-éig 6 órától 22 óráig tartanak nyitva. Ezek területén csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni. Felhívják az autósok, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a fenti időszakban a következő forgalmirend-változásokra kell számítani:

– A Nádasdy utca, Ficsór József utca és a temető közötti szakaszon mindkét oldalon tilos lesz a megállás, parkolás, illetve ezt a szakaszt egyirányúsítják, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József utca felől lehet.

– A Felsőtemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, vagy mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárműveket engedik be.

– A Felsőtemető a Radnóti utca felől is megközelíthető, behajtani csak a ravatalozóig lehet. A Felsőtemetőnél a gépjárműveknek a temetőt az északi, Radnóti utca felőli kapun kell elhagyni, mert a temetői utat egyirányúsítják.

– A Felsőtemető parkolójából kihajtó járműveknek kötelező haladási irány lesz a B. Szabó József utca felé, így csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház) felé tudnak közlekedni.

– Az Alsótemetőnél a Jókai utca temető felőli szakaszán és az Irányi Dániel utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felőli oldalon tilos a megállás november 1-jén 6 órától november 4-én estig.

– Az Alsótemetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek a Csanyi út és a Pázsit utca felől tudnak behajtani.

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály


 

Kövessen minket a Facebookon is!