Sport 2018. november 7. 10:00

Sikeres október a Fénypárducoknál

Képgaléria
Sikeres október a Fénypárducoknál
Négy versenyen vettek részt októberben a KHTK - Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai, két örömíjász és két 3D-s versenyen összesen 7 arany, 4 ezüst és 2 bronzérmet szerezve.

A versenyek sorozata október 6-án, Tiszaföldváron kezdődött egy kétkörös, 2x12 célos örömíjász versennyel. A Fénypárducokat a Fetter család képviselte, ahol ifj. Fetter Tamás második, Fetterné Nagy Tünde pedig az ötödik helyen végzett.

Az októberi rövid hétvége sem múlhatott el íjászverseny nélkül, hiszen Békésen záródott a DAR 3D-s versenysorozata a hatodik fordulóval. Vele egyszerre rendezték a XVIII. Békés Kupát. A két találkozón hét fővel vettek részt a Fénypárducok, és hat érmet szereztek. A DAR 6. állomásán ifj. Bencze László, Tompai Tímea, Vasné Köteles Anita és Kis János első lett a kategóriájában. A Békés kupán Dürgőné Kovács Piroska arany, Dürgő Csaba pedig ezüstérmet szerzett.

A hónap harmadik hétvégéjén, Délegyházán, 11-en képviselték városunkat. A 21 célos sok ügyességi és mozgó célt felvonultató eseményen ifj.Fetter Tamás és Vasné Köteles Anita arany, ifj. Bencze László és Horváth Klára Csenge ezüst, Bencze László pedig bronzéremmel büszkélkedhetett.

Az utolsó hétvégén ismét a Fetter család képviselte a Fénypárducokat, ezúttal Lajosmizsén a XXXV. A Megmérettetés a Vándorzászlóért elnevezésű íjászversenyen is sikerült a dobogós helyre beküzdeni magát a félegyháziaknak, ifj. Fetter Tamás harmadik lett a tradis mini fiúk között.

A Fénypárducok támogatói:

Integrál ZRT.

Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium,

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

További információk:
Facebook: https://www.facebook.com/fenyparducok
Weboldal: http://fenyparducok.hu/index.php
 

Kövessen minket a Facebookon is!