Helyi hírek 2018. november 11. 07:30

„Hátborzongató” vetélkedő a könyvtárban

Képgaléria
„Hátborzongató” vetélkedő a könyvtárban
„Halloween-partit” szervezett középiskolásoknak a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, november 7-én. A játékos vetélkedőre több mint egy tucat négyfős csapat nevezett. A fiatalok a kezdéskor néhány hátborzongató filmrészletet is láttak, majd tesztlapon a filmek címét, a szereplők nevét kellett megjelölniük. Persze voltak ügyességi feladatok is, amelyeket követően „tökös” kérdésekre kellett válaszolniuk.

A jó hangulatú vetélkedőt végül a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Kollégium csapata nyerte. Jutalmuk a Kiskunfélegyházi Petőfi Mozi által felajánlott 4 fő részére szóló mozijegy, valamint a Mirtusz Sütöde részéről egy torta. A csapat tagjai voltak Bogdán Natália, Putnoki Márk, Furják Mariann, Burai Alex.

Második helyen a Constantinum intézmény gárdája végzett: Almási Emerencia, Mucsi Maja, Barna Krisztina és Bánszki Bence. Nyereményük egy csokicsomag volt a Kapualj ABC felajánlásából.

Harmadik helyezett lett a Kossuth Lajos Szakközépiskola Kollégiuma: Gémes Leila, Németh Dominik, Somogyi Anna és Megyesi Áron. Nyereményük egy csokicsomag volt a Kapualj ABC felajánlásából.

Különdíjat kapott a Constantinum intézmény három diákja: Almási Emerencia, Mucsi Maja és Barna Krisztina, akik arcfestésükkel tűntek ki a közösségből. Az ő nyereményük is egy csokicsomag volt.

 

Kövessen minket a Facebookon is!