Helyi hírek 2018. november 10. 07:30

Újra irodát nyitott az IBUSZ Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Újra irodát nyitott az IBUSZ Kiskunfélegyházán
Az IBUSZ-t nem kell bemutatni, neve mindannyiunknak ismerősen cseng, hiszen ez az utazási iroda kiszolgálva több generációt, olyan márkanévvé patinásodott, amely az emberek számára a minőséggel és a megbízhatósággal forrott össze. Méltán büszkélkedhet tehát a város, hogy sok év után az országos hálózattal rendelkező cég Kiskunfélegyházán újra irodát nyitott.

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. élénk forgalmat bonyolít le mind az ideutazó külföldi vendégek, mind pedig a magyar lakosság számára a már megszokott, magas minőség biztosításával. Ez a szemlélet az, amellyel az 1902-ben alapított, az első és második világháborút is átvészelt cég talpon tudott maradni, s amely a 60-as, 70-es években virágkorát élve, klasszikus társas útjaival mindenki által ismertté vált az országban.

S bár az 1994-es privatizálást követő erős racionalizálási folyamatnak a félegyházi iroda is áldozatul esett, az azóta erős pénzügyi stabilitással rendelkező, s a mai napig száz százalékosan magyar tulajdonban lévő cég a kétezres évektől egy dinamikus, intenzív fejlődésnek indult. Ennek eredménye a szolgáltatásaik és a teljes országot lefedő hálozatuk folyamatos bővítése, új irodák létesítése – mondta el Termes Nóra, az IBUSZ Utazási Irodák Kft. hálózati- és marketingigazgatója a kiskunfélegyházi iroda november 8-i megnyitó ünnepségén.

– Kiskunfélegyháza pezsgő, fejlődő gazdasági élete jó lehetőséget kínált az IBUSZ-nak arra, hogy szolgálatatásaival plusz lehetőséget nyújtson a város lakosságának és a cégeknek szabadidős, vagy hivatalos utazásaik megkönnyítése, megszervezése érdekében. A 41. irodánk megnyitása azt mutatja, hogy a mai online foglalási rendszerek mellett is szükség van az utazási irodákra, s az egyéni és társas utazások megszervezésében a szakszerű segítségre. Szervezett utazásainknál magyar telepített idegenvezető áll rendelkezésre, mely nem csak az 50 év feletti korosztálynak, hanem a fiatalabbaknak is biztonságérzetet ad.

Ezt a biztonságot és minőséget garantálja az újonnan megnyílt iroda vezetői pozíciójába került Meizl Tünde is, akinek neve – ahogyan Csányi József polgármester a megnyitón fogalmazott – a minőséggel és a bizalommal fog egybeforrni.

Termes Nóra megemlítette, hogy városunkhoz magánjellegű kötődés is fűzi, hiszen tizennyolc éves koráig itt élt, s gyökerei máig is ide kötik, így külön izgalommal töltötte el a félegyházi iroda megnyitása.

– Mivel itt nevelkedtem, nosztalgiával gondolok vissza a városra, és az itt működő IBUSZ irodára, ahol az akkori vezető, Rádiné Kati édesanyám gimnáziumi osztálytársa volt. Kedvenc programom volt a hazahozott katalógusok lapozgatása, s félretéve a mesekönyveket, később pedig a tankönyveket, csodálattal nézegettem őket, áhitattal gondolva arra, hogy ilyen helyekre eljussak, vagy ilyen utak szervezésében részt vehessek.

– Már gyermekkoromtól tudatosan készültem erre a pályára, ezért továbbtanuláskor a Közgazdasági Egyetem turizmus és marketing szakát választottam. Először a MALÉV-nél, 14 éve pedig már az IBUSZ-nál dolgozom, mint hálózati- és marketingvezető.

– Munkakörömnél fogva feladatom az új lehetőségek felkutatása, ezért a kiskunfélegyházi iroda újranyitási ötletét külön örömmel terjesztettem a vezetőség elé. Szerencsére rendelkezésünkre állt egy központi helyen lévő üzlethelység, és Tünde személyében egy olyan jelölt, aki otthagyva a pedagógusi pályát, most egy másik csodálatos pályát kezdett.

A dr. Holló Lajos utca 2. szám alatt megnyílt IBUSZ iroda megbízható, tapasztalt háttérrel az utazás mellett számtalan pihenést és kikapcsolódást biztosító szolgáltatást nyújt a lakosság és a cégek részére.

K. G.

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!