Sport 2018. november 24. 17:30

Félegyházi Thai Bokszosok sikere a TEK Budo Gálán

Képgaléria
Félegyházi Thai Bokszosok sikere a TEK Budo Gálán
November 17-én ismét megrendezte a Terrorelhárítási központ a TEK BUDO- és Küzdősportgálát. A BM rendészeti szervei, az Országgyűlési Őrség, a NAV, és az Országos Mentőszolgálat sportolói küzdöttek meg. A kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, Nagy Krisztián a Nemzeti Védelmi Szolgálat Színeiben indult, míg a kiskunfélegyházi Farkas Zsolt a Kiskunfélegyháza Hivatásos Tűzoltóságát képviselte.

Nagy Krisztián első meccsén nehezen érezte a távolságot, amit már a második menetben levetkőzött magáról. A második menet elején két pontos bal egyenestől az ellenfele orrának a vére is eleredt, így egyhangú pontozással győzött. Második mérkőzésen egy bal horogtól ellenfele szemöldöke felrepedt, így a mérkőzésnek vége is lett nagyjából 30 másodperc után. Ezt követően a TEK versenyzőjével vívott döntőt. Egy igazi, 3 menetes adok-kapok meccs után sajnos nem Nagy Krisztián kezét emelték a magasba, így II. helyezést ért el a Tek BUDO gálán.

Farkas Zsolt első meccsén az első menetben a szokásos hátsó balegyenesével földre ültette ellenfelét, a második menetben pedig egyhangú pontozással győzelmet aratott. Három mérkőzést követően ismét ringbe lépett a legendás Rácz Dénessel. Zsolti az első menet elején nagyon jól érezte a távolságot, és szépen válaszolt a támadásokra. Sajnos egy fejre kapott térdrúgás miatt be kellett fejezni az összecsapást. Farkas Zsolt III. helyezést ért el a rangos versenyen.

Felkészítők: Czakó Ervin, Volentér András, Sándor Ferenc.

Legközelebb a KHSE harcosai a kecskeméti Hírős Harcosok Viadalán mérkőznek meg, december 8-án.


 

Kövessen minket a Facebookon is!