Helyi hírek 2018. november 26. 16:00

Körkérdés: Várja-e a jégpálya megnyitását?

Képgaléria
Körkérdés: Várja-e a jégpálya megnyitását?
Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt önfeledt szórakozást nyújt a félegyházi jégpálya, amely minden évben nagy népszerűségnek örvend. Akadnak rendszeres használói, míg mások alkalmasint húznak korit.

Vass Emőke (38)

Idén költöztem Székelyudvarhelyről Kiskunfélegyházára a családommal. A jégpályát nemcsak én, hanem a gyermekeim is nagyon várják. Udvarhelyen mindig Mikulás napján nyitott a jégpálya, amikor tehettük felmentünk rá. Az egész családom tud korcsolyázni, annak idején saját magam tanultam meg a havas domboldalon, a lányaimnak viszont már én segítettem. Egy nagyon jó szabadtéri elfoglaltságnak tartom. Közösségépítő szerepe is van, a gyermekek között barátságok alakulhatnak ki és a családosok is jobban megismerhetik egymást.

 

Mizsei Angelika (24)

Eddig még egyszer sem voltam fent a félegyházi jégpályán, de most már szeretném kipróbálni. Régebben Szegeden és Pesten korcsolyáztam, remélem megmaradt valami az akkoriban megszerzett tudásomból. Hasznosnak tartom a jégpálya meglétét, nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek körében is népszerű. Remélem sokáig élvezhetjük a tél folyamán.

 

Szucsik Andrea (16), Gyuris Bodza (18)

Iskolai csapattal voltam először a korcsolyapályán, mostanában a párommal és a baráti körrel terveztük, hogy amint elkészül, felmegyünk rá. Sok fiatalt megmozgat, megvan a maga hangulata. Lehet forraltborozni korizás után, illetve jó szórakozási lehetőséget nyújt. Mindketten nagyon várjuk a nyitást, reméljük még sokáig megmaradt.

 

Mihály János (29)

Várom a jégpálya megnyitását, a tapasztalatom szerint minden korosztály élvezi. Ötödik éve működik a pálya, úgy érzem korcsolyatudásban is sokat fejlődtek az itt élők. A kezdeti csetlések-botlások után a rendszeres használók belerázódtak. Korcsolyázni én is tudok, természetesen idén is kipróbálom.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!