Helyi hírek 2018. december 1. 11:30

Forgatag a Közgében

Képgaléria
Forgatag a Közgében
Fergeteges napon vannak túl a diákok és a pedagógusok a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumában, vagyis „lánykori nevén”, a Közgében. November 27-én, az iskolában a vidámságé, a sporté és a versenyé volt a főszerep, ugyanis ezen a napon tartották a minden évben rendszeresen meghirdetett nyílt napot.

Az eseményre ellátogató nyolcadikos tanulók betekintést kaphattak az iskola mindennapi életébe. Persze a fegyelmezett tanulás mellett szerepet kapott a nevetés és a kreativitás is. A diákoknak szellemes feladatokat kellett megoldaniuk, s közben észrevétlenül belerázódtak a Közgé hangulatába.

Feladatul kapták például, hogy minél több aláírást gyűjtsenek a pedagógusoktól, szakszerűen kellett megkötniük az iskola egyennyakkendőjét, trükkös kérdésekre kellett választ adniuk, és még célba is lőttek. Az ügyességi feladatok nyertesei a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai lettek. Az általános iskolák között lejátszott, családias hangulatú kosármeccs során nem a győzelmen, hanem a fair játékon volt a hangsúly. Itt a Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium diákjai bizonyultak a legjobbnak.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!