Helyi hírek 2018. december 4. 11:30

Lelkes környezetvédők a Platán iskola diákjai

Képgaléria
Lelkes környezetvédők a Platán iskola diákjai
A Platán iskola hatodik és hetedik osztályos természetszerető, 25 fős lelkes csoportja az Ecocenter Alapítvány segítségével szeptember óta vesz részt olyan szakköri órákon, amelyeknek témái a környezetvédelem köré csoportosulnak.

A szakköri órákat az iskola vezetői tartják, Takácsné Medveczki Zsuzsanna tagintézmény-vezető és Szunyi Anikó tagintézmény-vezető helyettes. A Platán iskola a tanév eleje óta büszkén viseli az Ökoiskola és a Madárbarát iskola címet. Meizl Ferenc, az iskola nyugalmazott igazgatója is lelkesen támogatja a szakkört és szakmai tudásával segíti azt. A diákok érdeklődéssel hallgatták óráját és lelkesen jegyzetelték szavait a madárodúk fajtáiról, készítésük titkairól és a madárvédelemről. Ifjabb Udvardi István segítette élővé varázsolni az órát a madarakat ábrázoló fotóinak bemutatásával. A környezettudatosság, a környezetvédelem továbbra is kiemelt céljai közé tartozik az iskolának, a szakköri órák ebben nagy segítséget nyújtanak. 

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az Ecocenter Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

Kövessen minket a Facebookon is!