Sport 2018. december 4. 13:00

Kétegyházán íjászkodtak

Képgaléria
Kétegyházán íjászkodtak
Teremíjász versenyt rendeztek Kétegyházán, november 24-én, szombaton. Mudin emlékkupa nevet adva a versengésnek a város olimpikonjai tiszteletére. A több mint 120 nevezővel, 12 célon, két körben megrendezett eseményen adtak számot az íjászok a tudásukról. Kiskunfélegyházáról a Turul Koppány HSE 11 taggal vett részt az eseményen.

Eredmények:

Élete második versenyén gyerek tradi kategóriában Zoboki Botond Zorán 486 ponttal első helyen végzett.

Sárkány Szabina ismét bizonyította tehetségét az íjászathoz, hiszen kategóriájában a mellette álló ezüstérmes versenyzőtársát 120 ponttal előzte meg, így 521 ponttal az első helyen zárta a versenyt.
Keserű Szilvia 399 ponttal első lett.

A legnépesebb kategória ezúttal is a felnőtt férfi pusztai volt 23 indulóval. Itt Szeibert Imre több neves riválist is maga mögé utasítva, 587 pontos végeredménnyel, mindössze 7 ponttal maradt le a dobogóról. Ugyanitt Balanyi Sándor élete első versenyén 457 ponttal a középmezőnyben a 14. helyen zárta a napot.

Bicskeiné Csányi Mária 325 pontos eredménye az ötödik helyre rangsorolta.

Rácz Nikolász 387 ponttal első lett.

Berente Imréné 362 ponttal első lett kategóriájában. Itt is 7 pont döntött, de szerencsénkre ez esetben a mi javunkra.

Kis Mónika felnőtt nő vadászreflex kategóriában 468 ponttal a 2. helyig jutott. Ez fölér egy győzelemmel, hiszen a verhetetlen VB bajnok mögé érkezni nagy dicsőség.

Senior férfi, vadászreflex kategóriában majdnem háziverseny született a dobogón. Itt ketten voltak a Koppányok érdekeltek. Így a képzeletbeli dobogó legfölső két fokán két Koppány is állt.

Tamáskovics Gyula nagyszerű versenyzéssel, a Koppányok közt a legtöbb pontszámot meglőve (598) aranyérmet szerzett. Dinnyés Gyula ugyanitt 592 ponttal második lett.
 

Kövessen minket a Facebookon is!