Sport 2018. december 6. 11:00

Előre tekintenek a Hideg László Boksz Egyesületnél

Képgaléria
Előre tekintenek a Hideg László Boksz Egyesületnél
Több nemzetközi versenyen értékes tapasztalatot szereztek a Hideg László Boksz Egyesület tagjai 2018-ban. A nehézségek ellenére az egyesületi elnök, Hideg László bizakodik a jövőt illetően. Az edzéseket továbbra is a Darvas Iskolában tartják, a fiatalok mellett a felnőtt versenyzőket is várják.

Kevésbé sikeres éven van túl a Hideg László Boksz Egyesület. Tavaly Szikora Benedek és Farkas Norbert is bronzérmet szerzett diákolimpián és a magyar bajnokságon. Idén az országos eredmények elmaradtak, de a lehetőségeikhez képest sok nemzetközi versenyen ringbe szálltak a bokszolók. Tapasztalatot szereztek, amivel sikeresen felvértezve leselkednek neki a jövő évnek – tette hozzá Hideg László.

– Elsősorban fiatalokat várunk, jelenleg mintegy 10 fővel edzünk. Kiemelném Netik Krisztiánt, Vidács Bencét és Vidács Hannát, akik idén versenyeztek először. Mellettük többen is letették a minősítő vizsgát. A felnőttek közül 3-4-en készülnek rendszeresen, részükre külön technikai tréningeket tartok.

A fiatal bokszolók egyebek között Békéscsabán és Szegeden is kesztyűt ragadtak idén. A versenyszezont Kecskeméten Mikulás Kupával zárják.

 


G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!