Helyi hírek 2014. augusztus 7. 13:25

Balesetek, viharkárok

Balesetek, viharkárok
Baleset történt szerdán délben az M5-ös autópálya 106-os kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza közelében. Egy kamion üzemanyagtartálya megsérült, szivárgott a gázolaj. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók megszüntették a szivárgást, majd homokkal felitatták a kifolyt gázolajat. Személyi sérülés nem történt.



Ettől a balesettől nem messze két személygépjármű összekoccant. A kiskunfélegyházi tűzoltók a járműveket az úttestről levontatták. A forgalmi akadály megszüntetése után a helyszínt a rendőrségnek átadták.

A megyénken átvonuló vihar elsősorban Kecskemét, Tiszakécske és Tiszaalpár térségében okozott károkat. A vihar okozta károk miatt negyvenhat állampolgári bejelentés érkezett. Megdőlt fák, letört ágak jelentettek gondot, amelyek elektromos vezetékekre dőltek, a gyalogosforgalmat veszélyeztették, a gépjárműforgalmat akadályozták. A tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a veszélyt jelentő fákat. Tizennyolc esetben kérték a tűzoltók segítségét összegyűlt nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolításához.

 

Kövessen minket a Facebookon is!