Helyi hírek 2014. augusztus 7. 14:30

II. Bankfalui sokadalom

II. Bankfalui sokadalom
A bankfalui városrész tavaly már megteremtette saját ünnepnapját. Idén a hónap utolsó szombatján, a vakáció végén második alkalommal rendezik meg a Bankfalui Sokadalom rendezvényt. A program megvalósítását a városrész lakói és vállalkozói egyaránt segítik.
A Kossuth-város, Petőfi-város és Móra-város után a Bankfalu is úgy döntött, hogy egy napot a városrész ünnepévé nyilvánítanak. Az ötletgazdák úgy vélik, hogy Kiskunfélegyházának ez a városrésze is rendelkezik egyedi jellegzetességekkel, közösségformáló erővel.
 
A sokadalom napján gyerekek és felnőttek egyaránt találhatnak maguknak kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget.
 
A nap 8 órakor szentmisével kezdődik a Fecske utcai kőkeresztnél, majd 9 órakor felavatják és megszentelik a Templomdomb-parkot. 
 



A 10 órakor kezdődő megnyitót követően a kötetlen programok közt lesz lovas felvonulás, kocsikázási és lovaglási lehetőség éppúgy, mint különböző lovas bemutatók. Lehet íjászkodni, gokartozni, a főtéren pedig Gardrób Tuning, ugrálóvár, trambulin, egészségszűrés valamint rendőrségi- és tűzoltóbemutató várja a kicsiket és nagyokat. Főzőverseny is várja a városrész lakóit, amelyre várják az ínyencek jelentkezését.
 
Zenés produkciókból sem lesz hiány: fellép többek között a Láma Dalai, az Iringó és a Ciráda zenekar.
 

Kövessen minket a Facebookon is!