Gazdaság 2019. január 11. 16:00 Forrás: Agrárminisztérium

Megjelentek a tanyafejlesztési pályázatok felhívásai

Megjelentek a tanyafejlesztési pályázatok felhívásai
Megjelentek a Tanyafejlesztési Program 2018. évi pályázatainak felhívásai. Ennek keretében tanyák, valamint a tanyás térség megőrzését és fejlesztését célzó települési és térségi fejlesztések támogatására, a tanyák és a tanyás térség megőrzése, fejlesztése érdekében a gazdaságok indításának és fejlesztésének, valamint a a tanyák lakóépületének felújítására, lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre lehet pályázni.

Fotó: illusztráció - Herman Ottó Intézet

A pályázati felhívásokban foglaltaknak megfelelően a nemzeti Tanyafejlesztési Program pályázatainak benyújtásához az internetes felület a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján január 28-án, hétfőn reggel 8 órakor nyílik meg szerkesztésre és kitöltésre. A pályázatok véglegesítésére, egyúttal benyújtására február 4-én, hétfőn 8 órától lesz lehetősége a pályázóknak február 11-én éjfélig, vagy forráskimerülésig.

Forráskimerülés esetén – amennyiben a felhívásban meghatározott keretösszeg 300 százalékát eléri a már benyújtott pályázatok támogatási igénye – az Agrárminisztérium felfüggeszti a pályázat benyújtási időszakát. Ebben az esetben célterületenként külön közleményt tesz közzé a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján. Amennyiben az értékelés során megállapítható, hogy a benyújtott pályázatok támogatási igénye nem meríti ki a rendelkezésre álló keretet, az Agrárminisztérium újra megnyitja a benyújtási felületet.


A részletek megismeréséhez kattintson az alábbi linkekre:

TP-1-2018 Pályázati Felhívás

TP-2-2018 Pályázati Felhívás

TP-3-2018 Pályázati Felhívás


 

Kövessen minket a Facebookon is!