Helyi hírek 2014. augusztus 8. 13:25 Forrás: baon.hu

A pénzéért szerette a nőt a bugaci szélhámos

A pénzéért szerette a nőt a bugaci szélhámos
Másfél éven keresztül hazudott örök szerelmet a 42 éves bugaci férfi, de valójában csak a tartozásaira kért pénzt a párjától.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K.-H. Zoltán 42 éves bugaci lakos ellen.




A férfi 2010. március 25-én interneten ismerkedett meg a sértettel, melyet a későbbiekben személyes találkozó követett. A kölcsönös szimpátia szerelemmé alakult, melyet kihasználva a gyanúsított pénzt kért párjától fennálló tartozásai rendezése érdekében. A nő bízott a terhelt házassági ígéretében, így másfél éven keresztül segítette társát anyagi problémáinak megoldásában. A pénzösszegek átadása minden esetben tanúk jelenléte nélkül történt, átvételi elismervény azokról nem készült. A férfi 2011. tavaszán egy megállapodás, majd egy elismervény aláírásával vállalta a kölcsönkért pénz maradéktalan visszafizetését, azonban ennek nem tett eleget.

A rendőrség a nyomozást 2014. augusztus 7-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

Fotó: illusztráció

Kövessen minket a Facebookon is!