Helyi hírek 2014. augusztus 9. 11:40

Hová szeretne elutazni?

Képgaléria
Hová szeretne elutazni?
Nem utazik mindenki, de akadnak elképzelései és vágyai. Csak feküdni a Balaton partján, vagy valami más? Körkérdésünkkel erre kerestük a választ.









János (66)

A horvát tengerpartra szeretnék elutazni, valamelyik szép részére, de az anyagiak miatt maradunk. Régebben 2-3 hetet töltöttünk nyaralással, másra nem is vágyom, elég lenne most is. Most, az ovis szünet alatt Alexandrával (5) eltöltjük az időt, ez nagy segítséget jelent a szüleinek. Van még két nagyobb unokám is, őket már nem kell felügyelni, szakmai gyakorlaton vannak.

Erika (16)

Egy hetet töltöttem Romániában, lovastáborban, amit az iskola szervezett. Angliába szeretnék eljutni a barátnőimmel, mondjuk 1 hétre. Már 6 éve tanulok angolul, hátha hasznát venném, és egyfolytában nézelődnék, járnám az utcákat, megnézném a nevezetességeket és az üzleteket. Jó lenne olyan nyaralás is, hogy csak feküdnék a tengerparton vagy a Balaton partján 1 hétig.

Bernadett (31)

Az idén nem voltam semerre, és nem is tervezem. Balatonra, Siófokra utaznék, ha lehetne, mert szép hely, és szeretem a vizet és a meleget. Ha nagyobbat is kívánhatnék, akkor Egyiptomot választanám, közelről megnézhetném, amiről tanultunk történelemből, és ott is meleg van.

Cintia (14)

Általában kisebb, rövidebb kirándulásokat teszünk a családommal, az idén néhány napig Baján kempingeztünk. Egyébként bárhová szívesen elutaznék, hosszabb időre is. Nem a napozás vagy a tengerpart miatt, hanem nézelődni, jönni-menni, például Párizs utcáin.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!