Helyi hírek 2019. február 5. 19:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Halálos baleset az autópályán - frissítve!

Halálos baleset az autópályán - frissítve!
Két gépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 113-as kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Röszke felé vezető irányban. A mentők megállapítása szerint a balesetben egy ember meghalt, egy utas súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

A baon.hu információi szerint a balesetben egy Renault Megane és egy Suzuki SX4 S-Cross típusú autó ütközött össze. Úgy tudjuk, hogy a Suzuki utasai egy temetésről tartottak Tatára, a járműben hárman ültek. Információink szerint a Suzuki 80 év körüli sofőrje a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett, ekkor frontálisan összeütközött a Budapest felől érkező, szabályosan közlekedő Renault-val. A balesetben a sofőr hátsó ülésen utazó – szintén 80 év körüli – felesége életét vesztette. Az autó jobb első ülésén utazó fiatalabb nő súlyosan, a sofőr és a másik jármű vezetője pedig könnyebben megsérült.

A helyszínelés befejeződött, ezért a rendőrök 18 óra 45 perckor feloldották az útlezárást. A forgalom ismét zavartalan Kiskunfélegyháza térségében.

Kövessen minket a Facebookon is!