Kultúra 2019. február 14. 07:30

Mi van? 20 éves a Zanzibar együttes

Mi van? 20 éves a Zanzibar együttes
Mi van? címmel jelent meg a napokban az idén 20 éves Zanzibar zenekar legújabb dala. A kiskunfélegyházi hallgatók elsők között ismerhették meg a dalt, amelyről élőben, a Shaker című reggeli műsor keddi adásában telefonon nyilatkozott a zenekar énekesnője, Terecskei Rita.

Idén 20 éves a Zanzibar zenekar. Az évet egy új dallal indították, amelynek címe: Mi van? A dal videoklipjét február 12-én mutatta be a csapat. (A cikk végén lévő linkre kattintva megnézhető a dal.)

A Mi van? című dal az emberi és párkapcsolatokról szól. Ennek apropóját az adta, hogy tavaly év végén az eddigi basszusgitáros, Steklács Miklós kilépett az együttesből. Terecskei Rita hozzátette: ezen kívül az új számuk magában hordozza a hétköznapok dolgait: a rossz és a jókedv váltakozását, vagy épp azt, amikor válaszút elé állunk.

A formáció egy lemezt szeretne megjelentetni a közeljövőben, sőt a dalokhoz videoklipek is készülnek majd. Ebben régi, kedvelt nótáik is szerepelnének majd a mai zenei hangzáshoz igazodva, áthangszerelve, de a hangsúly az új szerzeményekre összpontosulna.

A 20 éves jubileumi koncert előreláthatólag november-december környékén várható, a pontos dátumot és helyszínt a zenekar Facebook-oldalán találják meg hamarosan.

Az új dal itt hallgatható meg. 

 

 


 

Kövessen minket a Facebookon is!