Helyi hírek 2014. augusztus 12. 11:45 Forrás: Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Követte és kirabolta

Követte és kirabolta
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Róbert 21 éves nagykőrösi lakos ellen, aki Kiskunfélegyházán 2013. augusztus 28-án 22 óra 30 perckor biciklijével követett egy szintén kerékpárral közlekedő helyi lakos nőt. Amikor utolérte, a sértett járművének nekihajtott, aki ennek következtében az úttestre esett.



A feltételezett elkövető a földön fekvő nőt megütötte, majd ellopta két mobiltelefonját. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a súlyosabb eredmény elmaradása a véletlenen múlott.

A kiskunfélegyházi nyomozók a bűncselekmény elkövetése után 3 nappal a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőreinek segítségével elfogták S. Róbertet. A rendőrök a gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt. Az ellopott telefonokat az egyenruhások visszaadták a sértettnek.

A rendőrség a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte el a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Kövessen minket a Facebookon is!