Sport 2019. március 13. 15:00

Ismét küzdősportgála Kiskunfélegyházán

Ismét küzdősportgála Kiskunfélegyházán
Második alkalommal ad otthont helyi félegyházi versenyzőket felvonultató küzdősportgálának a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok április 6-án, szombaton. Az eseményt a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Egyesület vezetője Nagy Krisztián és Simon Zoltán sportszervező közösen valósítja meg. Ismét egy egész napos családi rendezvényt biztosít a KHSE csapata.

A Félegyházi Küzdősport Gálán a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Egyesület felnőtt versenyzői, a Félegyházi Térségi Sportiskola thai boksz szakosztályának utánpótláskorú tagjai, a Kurucz László által vezetett félegyházi Kyokushin Karate versenyzői, valamint a Kiskunfélegyházi HTK ökölvívói lépnek ringbe. Céljuk a félegyházi és Bács-Kiskun megyei küzdősportoló fiatalok tehetségének bemutatása a helyi közönségnek. Az idei évben is mind a fiatal tehetségek, mind az idősebb generáció jeles képviselői megméretettnek a gálán.

A muythai, vagyis thai boksz egyre népszerűbb sportágnak számít manapság, mellettük a nagy hagyományokra visszanyúló ökölvívás és karateverseny képezi az esemény programját. A gálán hasonló erősségű és tudású harcosok mérkőznek meg. A félegyháziak mellett Bajáról, Kecelről, Bácsalmásról és Kecskemétről is várnak thai boxosokat. Mintegy 30 mérkőzést szurkolhat végig a közönség és minden összecsapáson az egyik fél Bács-Kiskun megyei versenyző lesz. A szervezők remélik, hogy a félegyházi versenyzőkre sokan kíváncsiak és idén is sikerül megtölteni az arénát. A program idén is két részből fog állni. Az első rész 15 órakor kezdődik kevésbé tapasztalt harcosokkal, majd 18 órától füst, fényshow és ringspeaker konferálásával érkeznek a tapasztalt harcosok. 

A szervezők minden sportbarátot, rokont, szurkolót várnak.

Részletes program hamarosan!

 

 

 


Kép: Nagy Krisztián

G. Z. 
 

Kövessen minket a Facebookon is!