Helyi hírek 2014. január 21. 16:30

Új autó szolgálja a szociális ellátást

Képgaléria
Új autó szolgálja a szociális ellátást
Egy új, hétszemélyes, szállításra is alkalmas autót adtak át január 21-én a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézménynek a Tóth Kálmán utcai Idősek Klubjánál. A jármű a rászorulók étkeztetését és a személyszállítást szolgálja a jövőben – mondta el Gálig Erzsébet az intézmény vezetője.

Gálig Erzsébet hozzátette, az új autó nagyban hozzájárul feladataik biztonságos ellátásához, hiszen menettulajdonságainak köszönhetően a nehezen járható külterületi utakon is meg tudják közelíteni az ellátásra szorulókat. Kedvező fogyasztásának köszönhetően pedig kíméli az intézmény költségvetését is.

Kapus Krisztián polgármester az átadáskor elmondta, hogy a város pályázatok segítségével az elmúlt időszakban négy autóval tudta segíteni intézményei munkáját. Ebből kettőt a védőnői szolgálat, kettőt pedig a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény kapott. A polgármester hozzátette, hogy a pályázati lehetőségek kihasználásával szeretnék továbbra is korszerűsíteni az önkormányzati intézmények gépparkját.

 

H. S.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!