Sport 2014. augusztus 15. 08:30 Forrás: kesport.hu

Szeptember 15-től kötelező a klubkártya az élvonalbeli focimeccseken

Szeptember 15-től kötelező a klubkártya az élvonalbeli focimeccseken
Az MLSZ június 26-i elnökségi ülésén hozott határozata kimondja, hogy az OTP Bank Liga csapatainak, így a Kecskemét is a bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésein a jegyértékesítésben kötelező a klubkártya alkalmazása, mellyel az MLSZ célja a jegyértékesítés felgyorsítása és leegyszerűsítése a szurkolók számára.


A klubkártyát 2013 júliusa óta alkalmazza a KTE is, és mivel nagy népszerűségnek örvendett a szurkolók körében, a felkészülési időszakok során rendre ingyen készítettük el ezeket, így most is. Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztik kártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát, vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata. Ez a kötelező bevezetéssel még egyszerűbbé teszi majd jegyvásárlást, hiszen az idegenbeli meccseken is felhasználható lesz, sőt a válogatott mérkőzéseire is lehet vele jegyet vásárolni.

A kártyákat továbbra is személyesen tudják elkészíteni a szurkolóknak az elővételes jegyvásárlás idején és helyszínén, a Széktói Stadion klubtermében. Itt a jegyvásárláskor megszokott adatok felvétele után, majd a fénykép elkészítése után állítják ki a kártyát.

2014. szeptember 15-től már csak klubkártyával lehet az NB I-es csapatok mérkőzéseire jegyet vásárolni mind a jegypénztárakban (14 éven aluli regisztrációs jegyet is), mind pedig online felületeken. A klubkártya 2014. szeptember 15-ig minden szurkoló számára ingyenes, így érdemes minél előbb megcsináltatni. Ennek megkönnyítése érdekében, nemcsak azokon a heteken lesz erre mód, amikor hazai pályán játszik csapatunk. Ezen a héten pénteken és szombaton is 15-18 óráig várják drukkereket, az értékesítési időpontokról minden héten tájékozódhatnak a kecskemetite.hu-n. A klubkártyát a bérletesek döntő többsége már kiváltotta, ám aki még nem tette meg, azoknak szintén szüksége lesz erre szeptember 15-től.

A klubkártya a belépés és a jegyvásárlás egyszerűsítése és gyorsítása mellett, kedvezményekre is lehetőséget ad, korábban már több akciót is kapcsoltak hozzá, az elfogadóhelyeket ide kattintva találhatják meg. A listát a jövőben folyamatosan szeretnék bővíteni, erről szintén a lila-fehérek honlapján lehet majd tájékozódni. A klub is biztosít egyet, a klubkártyások 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg az ajándéktárgyakat.

Külön kedvezményt kínál a Magyar Labdarúgó Szövetség, amely a saját mérkőzésein (válogatott mérkőzések, kupadöntők) a 2014-2015-ös szezontól két éven át az interneten és elővételben történő vásárlás esetén 20%-os kedvezmény mellett árusítja a jegyeket. - írja a kesport.hu.

Fotó: sport365.hu

Kövessen minket a Facebookon is!